Tortellinisoep met gehakt en spinazie

Klassieke maaltijdsoep, maar zo goed. Om van te genieten tijdens het kijken van een goede film.

INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN

- 1 pot Italian Tomato
- 250g tortellini (bijv. met kaas of spinazie-ricotta)
- 50g spinazie
- 150g gehakt
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 80ml room


VOORBEREIDING

Begin met water op te zetten voor de tortellini.

Verhit wat olijfolie op laag vuur en voeg ui en knoflook toe. Roer af en toe. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak het goudbruin.

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de Brouillon tot het kookt en voeg dan de room en spinazie toe.

Schik de tortellini in je soepkom, voeg het gehakt toe en giet over de brouillon.

Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!