Stoofpotje met zalm, venkel en quinoa
Gebaseerd op een recept van Sofie Dumont, een van mijn kookhelden: ze heeft zo'n je m'en foustisme.
- 300g zalmfilet
- 75g spinazie
- 1/3 venkel
- 150g quinoa
- Topping: dille
INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN
- 1 Yellow Curry Coco- 300g zalmfilet
- 75g spinazie
- 1/3 venkel
- 150g quinoa
- Topping: dille

VOORBEREIDING
Kook wat water om je quinoa in te koken. Kook het volgens de verpakking.
Snijd de venkel in kleine lange stukken. Bak ze in een pan op middelhoog vuur gedurende ongeveer 6 minuten. Zorg ervoor dat ze lichtbruin zijn als ze klaar zijn. Voeg dan de spinazie toe. Voeg na 2 minuten Brouillon toe.
Snijd de zalm in kleine stukjes van 2x3cm. Doe de zalm in de pan en doe de deksel erop. Laat ongeveer 4 minuten koken (niet veel langer of de zalm gaat te ver!).
Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!