Ramensoep met champignons en doperwten
INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN
- 1 pot Miso Mushroom
- 100g (tarwe)noedels
- 75g champignons naar keuze
- 75g diepvrieserwten
- 2 verse eieren
- Toppings: rode peper, lenteui, koriander, sesamzaadjes

VOORBEREIDING
Kook wat water voor de eieren en kook ze in 6-7 minuten halfhard gaar.
Kook wat water voor de noedels en kook ze volgens de verpakking. Zorg ervoor dat je af en toe roert.
Bak de champignons in wat olijfolie of sesamolie. Doe hetzelfde met de erwten (de laatste 2 minuten kun je de erwten ook toevoegen).
Verwarm Brouillon tot bijna kokend.
Bereid de toppings naar keuze.
Doe de noedels in een kom, voeg de Brouillon, de groenten en je toppings toe.
Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!