Ons verhaal

Sinds lange tijd ben ik geboeid door nieuwigheden, dat uitte zich onder andere in mijn Master Innovatieonderzoek, wat gevolgd werd door mijn vijf-jarige carrière bij imec als innovatie manager voor software applicaties. Hoe graag ik deze functie ook opnam, de topics boeiden mij net iets minder. En dan was er nog die droom om ooit zelf iets uit de grond te stampen...

Door mijn passie voor koken volg ik ook steeds de laatste voedingstrends op. Toen C-19 onze planeet overhoop kwam gooien en we verplicht werden om binnen te blijven, begon voor mij een zalige tijd van experimenteren. Na 34 pogingen, werd ik eindelijk meester in het bakken van zuurdesembrood, ik draaide spring rolls bij de vleet, maakte hele driegangenmenu's,... Stel je voor!

Toen de tweede golf zich aanmeldde in herfst 2020 begon ik als bij toeval te experimenteren met allerhande bouillons die ik lang op het vuur liet staan, terwijl ik de zesde call van de dag afrondde. Omdat ik zo geïnspireerd werd door de pure smaak van die bouillons, begon ik met het gebruiken van die bouillons als hoofdingrediënt.

Ik was zo overtuigd van dit nieuw (en tegelijk eeuwenoud) type comfort food dat ik wilde dat andere mensen dit ook konden ontdekken. Aangezien ik vermoedde dat niet iedereen gedurende uren een borrelende pot bouillon in hun keuken wilde staan hebben, begon ik tevergeefds te onderzoeken of dit reeds bestond in de retail.

 Na 1.5 jaar zelf te experimenteren en testen lanceerde ik begin 2022 Brouillon: een goede basis bouillon om daarna als consument zelf je een maaltijdsoep te kunnen maken. Ik ben heel benieuwd waar deze reis ons gaat brengen.
Bedankt dat je deel uitmaakt van ons verhaal.
Kaatje