Ramen met zoete misoballetjes

Deze is een blijver! Heel gemakkelijke balletjes en samen met de ramen en verse groenten heb je een heerlijke maaltijdsoep met een goede balans tussen zoet en zout.

INGREDINTEN VOOR 2 PERSONEN

- 1 pot Miso Mushroom
- 1 teen knoflook
- 1 cm gember
- 1 lente-ui
- 150g rundergehakt
- 1 el rode misopasta
- 2,5 el honing
- 100g ramennoedels
- 1 (baby)paksoi
- 75g sugarsnaps
- Topping: koriander

VOORBEREIDING

Meng de fijngehakte knoflook, gember en lente-ui door het vlees. Voeg de misopasta en 1/2 van de honing toe. Meng goed en rol kleine balletjes ter grootte van een grote walnoot.

Verwarm wat water voor de ramen noodles. Kook ze volgens de verpakking.

Hak de paksoi fijn en halveer de sugarsnaps. Kook ze met de noedels: de paksoi heeft ongeveer 5 min nodig, de sugar snaps slechts 1 minuut.

Verhit de pan, voeg wat neutrale olie toe en bak ze goudbruin. Voeg de andere 1/2 van de honing toe aan de pan en rol de misoballetjes erin rond. Bak tot ze karamelliseren.

Verwarm je Brouillon op, doe alles in een kom en werk af met wat koriander.

Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!