Groene kool herfstsoep
Heel easy peasy ... Verwelkom de herfst aan tafel!
INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN
- 1 pot Italian Tomato
- 6 grote groene koolbladeren
- 200g gekookte kikkererwten
- 1 grote snee brood
- 2 eetlepels olijfolie
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel zout
- 2 eetlepels pijnboompitten
- Toppings: wat harde geitenkaas
VOORBEREIDING
Snijd een grote snee brood in kleine blokjes. Voeg wat olijfolie, knoflookpoeder, zout en pijnboompitten toe. Meng zacht. Bak in wat boter goudbruin (3-4 min).Verwijder de nerf van de groene koolbladeren. Snijd de bladeren in kleine stukjes en bak 6-7 minuten in wat boter. Kruid met peper en zout.
Voeg 200g kikkererwten en Brouillon toe en laat ongeveer 2 minuten rusten.
Serveer in een soepkom en voeg de broodkruimels en wat geitenkaas toe.
Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!