Super snelle Mexicaans soep

Ik hou echt van Mexicaans eten, wie niet eigenlijk? Daarom maakte ik deze supersnelle (10'!) soep met Mexicaanse smaken, perfect voor een zomeravond. 

INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN

- 1 pot Italian Tomato
- 200g rode bonen
- 1 rode ui
- 1/2 gele paprika
- Een handvol kerstomaatjes
- 1/2 avocado
- Toppings: koriander, zure room, wat nacho's, limoen


VOORBEREIDING

Snijd de rode ui en gele paprika in fijne lange stukken. Verhit een pan op middelhoog niveau en fruit de ui en paprika 6-7 minuten. Als het te bruin wordt, voeg ik soms een beetje water toe. Voeg de laatste 2 minuten de rode bonen en brouillon toe en haal van het vuur als het geheel warm is.

Snijd terwijjl het geheel gaart, de avocado en tomaten in kleine stukjes.

Schenk dit in een kom en werk af met wat zure room, koriander, nacho en limoen. Geniet ervan!

Heb je ideeën voor winkels in je buurt? Laat het ons weten!