One pot pasta met tomatenbouillon

One pot pasta op basis van onze tomatenbouillon, spinazie, venkel en kerstomaat.

Voor 2 personen
- 1 pot Italian Tomato Brouillon
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- 1 theelepel oregano
- 200g kerstomaten
- 1/4 venkel (ongeveer 80g)
- 200g pasta
- 100g spinazie
- handvol basilicum
- 50g geraspte mozzarella

VOORBEREIDING

Stoof de sjalot, look, oregano, venkel en kerstomaten aan op een zacht vuur. Laat 5 minuten bakken tot ze karameliseren.

Voeg de spinazie, basilicum, pasta, mozzarella en bouillon toe.

Laat ongeveer 12 à 15 minuten staan op een middelmatig vuur (afhankelijk van hoe snel je pasta klaar is). Ik had pasta die in 10 min al dente werd en heb de pot 15 minuten opgezet. Belangrijk is om tijdens het kookproces vaak door de pasta te roeren, zodat deze niet aan de pot plakt. 

Werk af met nog wat basilicumblaadjes, mozzarella en olijfolie.
Smakelijk!

Do you have some ideas for shops in your neighbourhood? Let us know!